Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde
Dyssekilde

Bolig til Salg/Leje

Hus til salg / leje
Hyggeligt nyere hus sælges
Rummeligt rækkehus på 132 kvm. fra 2010. Energimærket A2. Med tre soveværelser og et stort stue/køkken/alrum som hjertet. Solid kvalitet, lavt varmeforbrug og mange flotte detaljer.
Hus til salg / leje
Hus til salg på Nordstjernen
122 kvm hus fra 2005. Pris: 2.395.000 kr.

Hyggeligt nyere hus sælges

Adresse & Kontakt
Kontakt: 

Kim Rosenkilde
53733519
rosenkilde1981@gmail.com

Adresse: 

Regnbuen 7
3390 Hundested

Rummeligt rækkehus på 132 kvm. fra 2010. Energimærket A2. Med tre soveværelser og et stort stue/køkken/alrum som husets hjerte. Solid kvalitet, lavt varmeforbrug og mange flotte detaljer.

Huset er bygget af lokal håndværker med erfaring i bæredygtigt byggeri fra andre byggerier i og uden for landsbyen. Det diskrete ydre dækker over et charmerende og veldisponeret indre.

Den bærende konstruktion er baseret på solidt tømmer, der kombineret med de gennemgående egetræsgulve giver huset dets helt særlige udtryk af både at være moderne og traditionelt.

Livet i huset udgår fra den 46 kvm. store stue/køkken/alrum, hvor der både er plads til bevægelse og hyggekroge. Herfra er der udgang til den store sydvendte terrasse og den fælles have, som deles med de øvrige beboer i boliggruppen Bifrost.

Stueetagen indeholder også et bryggers, entre og et rummeligt badeværelse med både brus og badekar.

På 1. salen er der tre gode soveværelser, hvor af de to er med hems. Samtidig fungerer reposen som et ekstra rum i sig selv med udgang til den store altan, hvor der udover udsigten over den økologiske landsby er både morgensol og eftermiddags- aftensol.

Til huset er også et skur på 9 kvm.

Huset opvarmes af boliggruppens fælles jordvarmeanlæg (deles af de syv huse i rækken). Regnvand samles op og benyttes i byens fælles vaskeri.

Energimærke: A2

Pris: 2.600.000 kr.

Tilstandsrapport under udarbejdelse

Tilbage